Judowedstrijden in Venray & Beek en Donk

Op zaterdag 25 november waren Susanne Kleder en Kurt Beekhof afgereisd naar Venray. Hier werden de Open Nederlandse Kampioenschappen gehouden voor Aangepast Judo.
Susanne was ingedeeld in een poule van 5 judoka’s en Kurt zat in een poule van 4 judoka’s. Susanne had er heel veel zin in en won al haar partijen, de één met ippon en de ander weer met wazari.

Susanne-Kelder_Kurt-Beekhof_IMG_8886Susanne haalde hiermee de eerste prijs binnen. Kurt moest genoegen nemen met twee winst partijen en 1 verlies partij en werd daarmee knap 2e. Beide judoka’s zijn zot op het spelletje judo!

Beek en Donk

Op zondag 26 november waren 3 judoka’s actief op het Beek en Donk judotoernooi. De wedstrijden werden gehouden in sporthal Den Ekker.
Damiën den Bleker zat in de eerst groep en moest dus al vroeg aantreden in Beek en Donk. Hij verloor zijn eerste partij waardoor hij moest gaan strijden in de verliezers ronde. Daarna
won hij al zijn partijen met ippon. De verliezend finalist moest nog een keer strijden voor de 2e plaats. Dat was voor Damiën de tegenstander uit de eerst ronde, helaas kon hij geen revanche nemen.
Damiën werd knap 3e. Senna Groothedde en Ivar van Blijderveen hebben gestreden voor wat zij waard waren, maar moesten beide genoegen nemen met een 4e plaats.

Bron en foto’s: Richard Proost Sport | 27 november 2017

Geef een antwoord