Judowedstrijden van de A-judoka’s van Richard Proost Sport

De A-judoka’s (voorheen G-judoka’s) Susanne Kelder, Lute van Dam en Kurt Beekhof namen op zaterdag 20 oktober deel aan het 13e internationale A judo toernooi in Herenthout te België. Het werden mooie judowedstrijden.

In de vroege morgen van die zaterdag vertrok coach Frank van der Hulst met de judoka’s en familie richting België. Susanne en Kurt zijn al eerder op dit leuke toernooi geweest, voor Lute was het zijn eerste keer hier.
De grootte van de poules varieerde behoorlijk, maar alle drie hebben zij hard moeten judoën om een winnend plekje te bemachtigen; want dat deden ze!

Susanne won drie partijen op rij en werd nummer 1. Lute heeft
3 goede partijen gedraaid en werd 2e. Kurt kwam in zijn tweede partij nog op voorsprong door een mooie worp maar belandde in een houdgreep dus werd hij 3e.
De judoka’s hebben mooi judo laten zien en hebben een heel gezellige dag gehad in België, aldus de coach.

Bron en foto: Richard Proost Sport | 22 oktober 2018

One thought on “Judowedstrijden van de A-judoka’s van Richard Proost Sport”

  1. Roel Jaggoe zegt:

    Hoi Kurt ik wist dat jij kon judoën dat zie ik ook heel vaak bij Destospeldag maar dat jij zo ver bent gekomen door bij de judo club op het podium had ik niet verwacht wel knap van jou hoor jongen we hebben bij elkaar op de school gezeten maar niet in de zelfde klas

Geef een antwoord