Jumbo Zomerconcert door Muziekgroep Oudewater

Vanaf half juni t/m 6 juli is er iedere maandag een Jumbo Zomerconcert door Muziekgroep Oudewater. In verschillende wijken wordt er gespeeld met herkenbare en vrolijke muziek onder leiding van Elivera van Sloten. Wees erbij en geniet van deze heerlijke muziek en enthousiaste muzikanten!

Natuurlijk zijn we van Oudewater.net even gaan kijken. Tenslotte hadden we ook al van ze genoten bij de musical Tussentijd. Destijds was onze aandacht meer gericht op het verhaal, de spelers en het decor. Maar ook toen al was te horen dat Muziekgroep Oudewater zeker geen fanfare is uit lang vervlogen tijden, maar een muziekgroep die van vele markten thuis is. En nu konden we bijna in onze achtertuin genieten van verschillende stijlen en goed uitgevoerde muziek.

Oudewater_Muziekgroep-2015-f5355fc2551a1fefc5f7d66b2d1f2c18

Een paar keer al bleken de Jumbo zomerconcerten goed bezocht. En terecht. Veel bezoekers namen een eigen vouwstoeltje mee; we kregen zelfs koffie of thee. En genieten maar. Ook hier liet de muziekgroep horen over een uiteenlopend repertoire te beschikken. En de begeleidende opmerkingen van dirigente Elivera van Sloten maakte het geheel tot een waar genoegen om mee te maken. Ze waren al bij Futura en in Pinkeltje. En waar ze nog komen staat in onze evenementenkalender.

Bron: Redactie Oudewater.net | 1 juli 2015

 

Geef een antwoord