Kerstmarkt in Oudewater

Stichting Reddingsplan Franciscuskerk organiseert op vrijdag 11 en zaterdag 12 december de jaarlijkse Kerstmarkt in de sfeervolle, gezellige en warme Franciscuskerk.

Openingstijden zijn:
Vrijdag 11 december van 15 tot 21 uur
Zaterdag 12 december van 10.30 tot 15 uur

U kunt bij onze vrijwilligers terecht voor kerstartikelen, kerststukjes, kerstbomen, eigen baksels, jam, stoofperen op sap, wijn, boeken etc. Natuurlijk zijn er oliebollen en appelflappen van bakkerij Stijnman en het Rad van Avontuur zal volop draaien met prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers uit Oudewater en omgeving. Voor de hongerige of dorstige mens is er onze goed verzorgde catering.

De opbrengst van de Kerstmarkt (de 14de alweer!) komt helemaal ten goede aan het onderhoud en herstel van het kerkgebouw.

Op vrijdag organiseren de ‘Vrienden van Oudewater‘ vanaf 18.30 uur Kaarsjesavond, waarbij de lichtjes van de kerstboom op de Markt ontstoken worden.

kerstmarkt-Franciscuskerk_Oudewater

Ook op vrijdag, om ongeveer 21 uur, zal de cast van de musical ‘Franciscus, troubadour van God’ onder leiding van Monique van den Hoogen in de kerk een preview geven van dit prachtige muzikale gebeuren.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 26 november 2015

Geef een antwoord