Kindervrijmarkt bij Pinkeltje

Na een geslaagde openingsactiviteit op 6 januari 2017 van Buurtvereniging Pinkeltje staat volgende week de volgende activiteit op het programma. Op zaterdag 25 maart organiseert de buurtvereniging, die 50 jaar bestaat, een bijzondere Kindervrijmarkt waaraan alle kinderen uit de wijk Hoenkoop kunnen meedoen.

Al hun oude of niet meer gebruikte spulletjes kunnen dan worden verkocht. De Kindervrijmarkt begint op om 12.30 uur. Kinderen uit de wijk Hoenkoop die hieraan mee willen doen kunnen zich opgeven via de website van Pinkeltje of op info@buurtverenigingpinkeltje.nl.

Tijdens de Kindervrijmarkt worden alle kinderen en buurtbewoners getrakteerd op pannenkoeken die voor deze gelegenheid, door een aantal vrijwillige pannenkoekenbakkers, ter plaatse worden gebakken. Deze kunnen tot een echte lekkernij versierd worden.

Ook Pinkeltje is natuurlijk in de speeltuin aanwezig en iedereen die dat wil kan met hem op de foto. Daarnaast wordt er in de speeltuin een groot springkussen geplaatst waar alle kinderen hun opgedane energie kwijt kunnen.

Vanaf 15.00 uur zijn alle buurtbewoners uitgenodigd voor een borrel. Onder het genot van een hapje en drankje wordt de lente ingeluid. Om 17.00 uur wordt Speeltuin Pinkeltje weer in oorspronkelijke staat gebracht zodat deze weer gebruikt kan worden voor alle spelende kinderen van Oudewater.

Bron: Buurtvereniging Pinkeltje Oudewater | 23 maart 2017

Geef een reactie