Kip en Lekker voorziet in behoefte

Sinds 1 oktober 2020 is Kip en Lekker gevestigd in de Leeuweringerstraat 17 in Oudewater. En nu al is deze poelier, maar eigenlijk wel meer dan dat, niet meer weg te denken uit het centrum van deze stad. Het is bijna altijd coronaproof druk in de winkel met veel lekkers. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment voor allerlei uiteenlopende gelegenheden. En op verzoek komen ze een en ander ook nog eens thuisbezorgen. Nelleke Lekkerkerker doet het goed.

Natuurlijk hebben ze er kip en kalkoen, diverse maaltijden en zelfs belegde broodjes, kunnen ze heerlijke hapjes voor een feestje regelen, maar ook – met de zomer weer in aantocht – allerlei lekkers voor op de barbecue en voor wie zelf aan de slag wil verkopen ze ook nog eens bijpassende kruiderijen.

Tijdens de afgelopen feestdagen in december was het assortiment nog verder uitgebreid met eend, haas, hert, ree en nog veel meer. Maar wie dat buiten de feestdagen om wil bestellen kan er, uiteraard na tijdig overleg, ook dan voor zijn culinaire avonturen terecht.

Nelleke Lekkerkerker en team

Nelleke zelf komt uit de zorg. Na verpleegkundige te zijn geweest op de SEH (Spoedeisende Hulp) is zij verpleegkundigen les gaan geven in deze tak van de zorg. Maar … een eigen zaak leek haar toch leuker. Die is ze gestart in inmiddels haar woonplaats Oudewater. Hoewel ze niet van erg ver komt: Montfoort, Hekendorp.

Ze vertelt dat het inderdaad goed loopt met Kip en Lekker: “De start was heel goed, maar de laatste twee maanden liep het een beetje minder, zeker ook wat betreft sfeer in het centrum. Maar het wordt duidelijk allemaal weer wat beter; er komen langzamerhand wat meer klanten en het wordt allemaal gelukkig weer wat gezelliger.”

“En”, gaat ze verder, “we hebben een heel leuk en enthousiast en zeker ook deskundig team met Thea, Petra en mijn zus Cora. Dat merken de klanten ook goed en die komen dus graag terug.

Kip en Lekker

Dat merken we goed. En hoewel ik mijn werk in de zorg heel leuk vond, kan ik ook hier heel veel van genieten. Ik houd wel van Kip en Lekker.”

Redactie Oudewater.net | Foto’s: Bert van der Horst | maart 2021
Met medewerking van Nelleke Lekkerkerker en Kip en Lekker

Geef een antwoord