Klaverblad Verenigingendag en Sterren Stralen op zaterdag 6 juni

Zaterdag 6 juni organiseert de Stichting Oudewater 750 jaar Stad de Klaverblad Verenigingendag met aansluitend de show Sterren Stralen. Het evenemententerrein, de parkeerplaats aan de Waardsedijk en het terrein rond de sportvelden van UNIO zijn vanaf 10.00 tot 16.00 uur omgetoverd in een waar festival. Met de themapleinen ‘Verrassend’, ‘Inspirerend’ en ‘Uitdagend’ is er voor iedere bezoeker wel iets te ontdekken en bij ieder plein zijn heerlijke drankjes en hapjes verkrijgbaar met de bekende Oudewater 750 jaar munten.

Ruim 50 verenigingen presenteren zich!

Meer dan 50 verenigingen uit Oudewater laten zich zien! Oudewater heeft niet alleen al 750 jaar stadsrechten maar ook al minstens zo lang een enorm bruisend verenigingsleven. De verenigingen organiseren deze dag activiteiten voor jong en oud, waaraan iedereen deel kan nemen, of gewoon gezellig langs kan lopen en kijken.

Stempelkaart en flyer

Voor de kinderen zijn er bij aankomst op ieder plein stempelkaarten verkrijgbaar. Met het verzamelen van stempels bij de verschillende verenigingen ontvangt iedereen een leuke verrassing bij inlevering van een volle stempelkaart bij de stand van Klaverblad Verzekeringen. Ook zijn er flyers verkrijgbaar met de plattegrond, zodat je als bezoeker precies kunt zien welke vereniging je waar kunt vinden op het terrein.

Sterren Stralen en DJ Bossie

Om 16.00 uur eindigt de Klaverblad Verenigingendag en is iedereen uitgenodigd op het evenemententerrein. Op het grote podium start om 16.45 uur de show Sterren Stralen. Van slager tot huisarts en van vriendclub tot politici, allen zetten zij hun beste beentje voor in dit dans- en playbackspektakel. Aansluitend wordt er muziek verzorgd door DJ Bossie en is de bar geopend tot 22.00 uur.

Start tickets evenementen slotweek

Zaterdag 6 juni is tevens de dag waarop de voorverkoop start voor de tickets van de evenementen tijdens de slotweek van 11 tot en met 19 september. Tussen 10.00 uur en 22.00 uur zijn de tickets verkrijgbaar bij de stand van Stichting Oudewater 750 jaar Stad.

 Bron: Stichting Oudewater 750 jaar Stad | 30 mei 2015

Geef een antwoord