Knalroze koe in Jannies Koeienmuseum

Gisteren vertelde Jannie Verwoerd nog over haar koeienliefde in de radio-uitzending van Coen en Sander op Radio 538. Vandaag mag ze een heel bijzonder koeienexemplaar welkom heten in haar koeienmuseum.
Op haar 50e verjaardag kreeg Jannie van haar man Gert een zilveren koeienketting. Dit was het begin van een liefde voor koeien die inmiddels enorm uit de hand is gelopen. Nu, 15 jaar later, zijn er meer dan 10.000 koeienitems en koeien uit maar liefst 26 landen te vinden in ‘Jannies Koeienmuseum’ en Jannie en Gert wonen er middenin!

“We houden van koeien en vinden het heerlijk zo”, vertelt Jannie. Je kunt het zo gek niet bedenken of Jannie heeft het in haar koeienmuseum in het dorpje Papekop staan. “Ik heb koeienkopjes, koeiengordijnen, een wc-borstel met een koe erop, koeientandenborstel…. bijna alles zeg maar, maar een knalroze koe in dit formaat had ik nog niet”. De koe van Glasvezel buitenaf is voor Jannie een bijzondere aanvulling op haar verzameling.

Ook koeien zijn nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig naar het Koeienmuseum, dan staat er uiteraard informatie op Oudewater.net.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het verhaal achter de opvallende roze koe of over de campagne? Bekijk dan de website van Glasvezel buitenaf. Of kom naar de informatieavonden bij u in de buurt:
Dinsdag 17 april – Locatie: De Schulenburch, Overstek 2 in Kamerik
Woensdag 18 april – Locatie: Green Village, Blokhoeve 7 in Nieuwegein
Maandag 23 april – Locatie: Partycentrum de Klepper, Kapellestraat 1-3 in Oudewater
Woensdag 25 april – Locatie: Partycentrum de Wilgenplas, Maarsseveensevaart 7C in Maarssen

Bron: Glasvezel Buitenaf | 12 april 2018

Geef een antwoord