Lenteshows in het Muziekhuis Oudewater!

Het eerste seizoen van Muziekhuis Oudewater wordt afgesloten met de Lenteshows! Van zaterdag 25 maart t/m zaterdag 1 april kan jong en oud genieten van optredens vol muziek, zang, theater en dans. Na deze feestelijke week worden de instrument- en zanglessen op een alternatieve locatie aangeboden en start de renovatie van het pand.

Voorspeelavond

De week wordt afgetrapt met een voorspeelavond op zaterdag 25 maart. Niet alleen de leerlingen van de instrument- en zanglessen laten horen wat ze kunnen, ook de Vocal Class 11-15 en Vocal Talent Group zijn van de partij. De avond begint om 19.00 uur, toegang voor onder de tien jaar is gratis en daarboven kost een kaartje aan de deur €2,50.

Mini-middag

De kinderen van Het Spelenderwijsorkest mini en junior geven op woensdag 29 maart om 14.00 uur een spetterend concert en de kinderen van de theaterles mini spelen hun voorstelling ‘Kikker is Kikker’. De jongste danseressen van Dansschool D’ Joy komen ook hun moves showen. Ook hier geldt dat de toegang voor onder de tien jaar gratis is en daarboven een kaartje aan de deur €2,50 kost.

Popnight & Jamsessie Light

De leerlingen van de cursus Kennismaking popband en van de cursus Keyboard geven op vrijdag 31 maart een show weg: Popnight en aansluitend is iedereen onder de 18 jaar welkom om te jammen: jamsessie light.
De demogroep van Dansschool D’Joy verzorgt deze avond die van 19.00 tot 22.00 uur duurt een spetterend optreden. En wederom geldt dat dat de toegang voor onder de tien jaar gratis is en daarboven een kaartje aan de deur €2,50 kost.

Jeugdmusical DROOM

En als klap op de vuurpijl zullen er op 1 april heel wat  sterren stralen: maanden lang hebben de jonge theatertalenten van Muziekhuis Oudewater keihard gerepeteerd voor hun musical ‘DROOM’. Deze begint zowel om 14.00 als om 19.30 uur. De toegangsprijs is €7,50, voor onder de tien jaar €5,00 en voor onder de vier jaar gratis.Meer informatie: www.muziekhuisoudewater.nl

In september gaan de deuren van het muziekhuis aan de Kapellestraat weer open voor een nieuw bruisend seizoen. Het nieuwe cursusaanbod staat vanaf mei online op www.muziekhuisoudewater.nl.

Bron: Muziekhuis Oudewater | 22 maart 2017

Geef een antwoord