Leuke wandeling door Oudewater voor het hele gezin

Een vrolijke speurtocht door het mooie Oudewater voor kinderen waarbij ondertussen ook de volwassenen genieten van alles wat Oudewater te bieden heeft. En die speuren vast ook wel een beetje mee.

Kortom: een gezellige gezinswandeling!

Tijdens de speurtocht  moet   heksje Tippie een handje geholpen worden. Een toverspreuk van  Tippie is volledig uit de hand gelopen, waardoor alle ingrediënten van die spreuk verspreid zijn over verschillende bezienswaardige gebouwen in Oudewater.
‘Ga op pad met heksje Tippie, bekijk haar aanwijzingen en vindt alle benodigdheden voor haar magische toverspreuk. Zal die magische truc uiteindelijk toch lukken? Doe je best!’

Een wandeling van ongeveer een uurtje waarbij de kinderen  en ook de volwassenen genieten.

Genieten gegarandeerd!

Haal op het TIP-kantoor het deelnameformulier waarop een plattegrond en een antwoordenblad staan. Met je telefoon scan je de eerste tegel met een QR-code en het bijbehorende filmpje wordt gestart.  Aan het eind van het filmpje wordt een vraag gesteld. Het antwoord vul je in op je formulier. Tippie laat je natuurlijk ook nog weten waar de volgende tegel met de QR-code te vinden is.
Heb je de speurtocht gelopen, dan lever je je antwoord in op TIP-kantoor en je krijgt een kleine verrassing.
Prijs: € 5,00 per kind (inclusief heksenhoed, deelnameformulier en kleine verrassing)

Redactie Oudewater.net

One thought on “Leuke wandeling door Oudewater voor het hele gezin”

 1. Editha van den Bergh-Hormann zegt:

  Hallo allemaal! Vandaag weer eens even in het verleden gedoken en…. tekst hierboven gelezen. Echt een leuk idee en ik hoop, dat veel kinderen de “historie” van mijn mooie oude geboorteplaats zullen gaan ontdekken . Maar ook hun ouders zullen natuurlijk veel plezier aan zo’n wandeling ( speurtocht) beleven . Ik ben bijna 90 jaar en mijn benen willen niet meer zo goed meewerken , anders zou ik er zelf ook nog wel aan willen deelnemen. Ik kom nergens meer en had in de corona tijd ook heel weinig bezoek, alleen zoon Ruud die boodschappen bracht en in de gang zette. Inmiddels was wel mijn zus afgelopen zondag op bezoek ! “lang geleden “: februari ! Altijd gezellig als zij komt en dan halen we ook wel eens “oude Oudewaterse koeien uit de sloot ” 🙂
  De vorige zondag waren ook ook Charlotte en Otto bij mij ( op afstand) om wat “klussen te klaren” en boodschappen te brengen..
  Ik wens iedereen een fijne zomer toe!
  Groet aan allen die dit lezen , vooral aan diegenen die mij nog persoonlijk kennen. Een reactie zou leuk zijn, ben benieuwd !
  DOEI !!!!!!!!!!!!!!!
  En ik dacht, ik stuur er nog een paar foto’s bij, maar die passen hier niet; daarom staan ze bij mijn laatste blog.
  Pansjo en ik op een kalender met : Hi 5 . ( Kalender was Kerstkadootje van dochter Yvonne)
  En mijn laatst gemaakte schilderijtje. Ligt klaar voor Martijns 37ste verjaardag . Die kon het nog niet halen vanwege “afstand-corona”.

Geef een antwoord