Lintjesregen Oudewater 2020

De lintjesregen in Oudewater ging om begrijpelijke redenen rond Koningsdag niet door. Maar de gemeente en dus ook burgemeester Groeneweg haalden dit vrijdag 3 juli met veel luister in, terwijl er goed rekening gehouden werd met de coronamaatregelen.

Een en ander vond plaats in de Sint Franciscuskerk  in Oudewater.

 

De decoreerden:

Mevrouw M.C.J. Vergeer – van Veldhuizen – onder meer onderscheiden om haar inzet als vrijwilliger binnen woonzorgcentrum de Wulverhorst en de Geloofsgemeenschap parochie Pax Christi.

De heer J. Kliver-van Breukelen – onder meer onderscheiden om zijn inzet als vrijwilliger voor stichting vrienden van oudewater en als vrijwiliiger en bestuurslid van Kindervakantieweek de Heksenketel.

Mevrouw H.K. van den IJssel – Nederend – onder meer onderscheiden om haar inzet als vrijwilliger voor de Roefeldag en als vrijwilligster voor stichting vrienden van Oudewater.

De heer R.J.J. Geurts – onderscheiden voor zijn inzet voor de vrijwillige brandweer gedurende 46 jaar in de gemeenschap Oudewater.

Mevrouw P.M.A. Mulder van der Werf – onder meer onderscheiden voor haar inzet als vrijwilliger voor de Wereldwinkel te Oudewater en de geloofsgemeenschap Geloofsgemeenschap Parochie Pax Christi.

Mevrouw W.J. de Vos-Verkleij – onder meer onderscheiden voor haar inzet voor Geloofsgemeenschap Parochie Pax Christi en haar inzet als vrijwilliger voor zowel Stichting De Zonnebloem als voor woonzorgcentrum de Wulverhorst.

Redactie: Oudewater.net | Foto’s: Aad Kuiper

 

Geef een antwoord