Lokale verenigingen ontvangen honderden euro’s voor clubkas

Voorzitter Harold Broekhuizen en secretaris Liselotte Trijssenaar van de Scouting Jorisgroep uit Oudewater hebben afgelopen week een cheque van 921,20 euro in ontvangst genomen van de Rabobank.De Scouting Jorisgroep heeft met ruim honderd andere verenigingen uit de Lopikerwaard meegedaan aan de Clubkas Campagne van de Rabobank Utrechtse Waarden. Met de ‘Spek je Clubkas Campagne’ doneerden de Rabobank gelden aan het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank bepaalden, door het uitbrengen van hun stem, de verdeling van dit bedrag over de deelnemende clubs. Scouting Montfoort ontving de meeste stemmen en is de winnaar van deze eerste UW Rabobank Clubkas Campagne.

Scouting Montfoort ontving 360 stemmen, die samen goed zijn voor een bedrag van 1.692 euro voor de clubkas.
Stichting Vakantie Ontspanning Montfoort eindigde als tweede met 351 stemmen, die samen 1.649,70 euro waard zijn. De Stichting Vrienden van Oudewater eindigde op de vierde plaats en ontving een cheque van 1.363 euro.
De Jorisgroep heeft uiteindelijk voldoende stemmen ontvangen van haar leden om met dit bedrag op de tiende plaats te eindigen in de eindscore. De Jorisgroep heeft plannen voor uitbreiding van de keuken in clubgebouw De Draak. Met bijna 180 leden is de keuken na twintig jaar toe aan vervanging. Er is veel geld nodig om een nieuwe, grote keuken te realiseren en de bijdrage van de Rabobank is alvast een mooie aanzet, aldus de vereniging. Franca van Winkel, directievoorzitter van Rabobank Utrechtse Waarden: “We zijn blij met het enthousiasme waarmee deze campagne door de lokale clubs en onze leden werd ontvangen. Daarom hebben we besloten om ook volgend jaar het lokale verenigingsleven te ondersteunen met UW Rabobank Clubkas Campagne.’’

Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | woensdag 4 juni 2014

Geef een antwoord