Moederdag 2020, 10 mei!

Moederdag in 2020 valt op 10 mei! Moederdag is vastgesteld op de tweede zondag in de maand mei.

Vergeet je moeder niet. Niet alleen op deze dag, maar ook op alle andere dagen. Misschien dat er in dit jaar, het jaar dat de geschiedenis ingaat van het Conora virus, ook hierin een omslagpunt plaatsvindt.

Een cadeaubon is natuurlijk altijd practisch om weg te geven. Het TIP heeft cadeaubonnen te koop. Altijd leuk om weg te geven, zeker ook voor Moederdag. En je steunt de lokale middenstand ermee!

Er zijn dinerbonnen in de bedragen van 10 euro, 12, 50 euro, 25 euro en 50 euro. Te besteden in de restaurants in Oudewater en directe omgeving.

De NOVO bonnen zijn te besteden in de winkels in Oudewater die lid zijn van de NOVO (en dat zijn ze gelukkig bijna allemaal!). Die zijn in de bedragen van 5, 10, 15, 20 en 25 euro.

Meer informatie over cadeaubonnen Moederdag

  •  Cadeaubonnen te koop
  •  Omdat het TIP vanwege Corona maatregelen gesloten is, kunnen de bonnen besteld worden via emailadres tip@oudewater.net of telefonisch op telefoon nr. 06 23 468536.
  •  Noem het bedrag en uw naam en adres, wij sturen u “een tikkie” (zodat u digitaal kunt betalen) en wij bezorgen de bon bij u  (in Oudewater) thuis.
  • Voor meer informatie kunt u ook bellen met bovengenoemd mobiel nummer.

Geef een antwoord