Mooi bedrag voor Stichting ALS met Spinningmarathon!

Vrijdagavond 17 mei jl. organiseerde Richard Proost Sport een spinningmarathon voor team Lit. Team Lit gaat op 29 mei de Mont Ventoux beklimmen voor de Stichting ALS  en zij waren voor de spinningmaraton begon nog € 4.000,00 verwijderd van hun streefdoel.

Team Lit is ontstaan doordat er vorig jaar februari bij Angelique van de Lit ALS is vastgesteld. Angelique, familie en vrienden hebben besloten om aan de Tour de ALS deel te nemen.

De zaal van Richard Proost Sport was omgetoverd tot een spinningarena. 38 fietsen waren de volledige drie uur bezet met enthousiaste spinners. Onder leiding van de instructeurs Nico den Heeten, David Blankenburgh en Richard Proost werd iedereen meegenomen in een heerlijke spinningtocht. Onderweg werd men voorzien van drinken en eten, dit werd mede mogelijk gemaakt door verschillende bedrijven uit Montfoort en Oudewater. Halverwege was er een leuke muziekquiz en aan het geheel werd afgesloten met de inmiddels beroemde carnavalsact van de Tumtummetjes uit Montfoort.

spinning marathon

De Queen-act met live muziek was dan ook een groot succes! Hierna werd de cheque van maar liefst € 6.500,00 overhandigd aan Angelique en anderen van team Lit. Hiermee hebben zij hun einddoel ruimschoots behaald en ook nog eens een geweldig spinningfeestje gehad.

Richard Proost Sport en Team Lit bedanken iedereen die deze spinningmarathon mogelijk heeft gemaakt: alle deelnemers, sponsors en de Tumtummetjes voor hun inzet en bijdragen. Alle deelnemers wensen Team Lit heel veel succes met de beklimming van de Mont Ventoux!

Voor meer informatie: Team Lit

Bron: Richard Proost Sport

Geef een antwoord