Muziekgroep Oudewater en het Jumbo Buitenconcert

Muziekgroep Oudewater en het Jumbo Concert voor de eerste keer dit seizoen op de Markt! Rond 19.30 uur namen de muzikanten met hun instrumenten plaats op de Markt om het eerste buitenconcert van dit seizoen te spelen, dat gesponsord werd door de Jumbo Supermarkt.

De mensen die vanavond spontaan gekozen hadden om bij een van de horecagelegenheden op de Markt een glaasje te drinken of een hapje te eten werden verrast met geweldige muzikale begeleiding van de Muziekgroep Oudewater. Zij brachten lichte concertmuziek en  – zeer herkenbare-  filmmuziek ten gehore. Sommige mensen zetten de stoelen zo neer, dat het bijna een open lucht concertzaal leek. Het was weer een aangenaam en gezellig samenzijn en gaf de binnenstad op deze maandagavond weer een bijzondere uitstraling.

Heerlijk dat we in Oudewater nog steeds een Muziekgroep hebben die jaarlijks deze traditie in stand houdt en ons laten genieten van deze mooie muziek  met prachtige blaaspartijen.  Het tweede buitenconcert vindt plaats op maandag 3 juli aanstaande in de tuin van het Futurahuis in Oudewater. Hebt u het vanavond gemist, grijp dan uw kans om hiervan te genieten op 3 juli. Het is zeker de moeite waard!

Bron: Oudewater.net | 19 juni 2017
Tekst & film: Gerdine van de Ven

Geef een antwoord