Muziekhuis Oudewater is klaar voor een nieuw spetterend seizoen!

Muziekhuis Oudewater maakt zich op voor weer een spetterend nieuw seizoen! Op 29 juni a.s. tijdens de verenigingenmarkt in de Kapellestraat  in Oudewater is iedereen welkom bij de kraam van het Muziekhuis om de nieuwe seizoensbrochure in ontvangst te nemen. Die dag kun je ook komen kijken en luisteren naar optredens van diverse leerlingen op het speciale Follow Your Dream podium. In de seizoensbrochure staan alle cursussen, lessen, workshops, voorstellingen én evenementen voor seizoen 2019-2020! 

Een aanbod voor iedereen!

Het cursusaanbod van Muziekhuis Oudewater bestaat ook dit jaar niet alleen uit instrumentale lessen, wat je wellicht op het eerste gezicht wel denkt wanneer je de naam Muziekhuis hoort. Maar zoals velen vast weten ben je bij het Muziekhuis ook aan het goede adres als het gaat om het volgen van zang- en musicallessen, het zien van theatervoorstellingen en het dansen tijdens de bandavonden van Muziekhuis LIVE. “We proberen ieder jaar weer om een aanbod te creëren dat voor iedereen interessant is. Dit betekent dat we breder kijken dan alleen de muzieklessen. Waar de één het geweldig vindt om zelf muziek of theater te maken, geniet de ander veel liever vanaf de zijlijn mee. Vandaar dat bijvoorbeeld de Muziekhuis LIVE avonden (voorheen Oudewater LIVE) ook aankomend seizoen zeker niet mogen ontbreken! Want zo’n avond dansen op muziek van een live band, blijkt voor veel Oudewaternaren een heerlijke avond uit,” vertelt Loes de Vos.

Nieuw maar ook vertrouwd aanbod op het programma!

Er staan veel vertrouwde cursussen op het programma voor komend seizoen, zoals de Vocal Kids, de DJ cursus, Popkoor Oudewater en de Musical Kids en Musical Class lessen. Maar ook nieuwe cursussen, zoals de Vocal Class voor Volwassenen zijn aan de programmering toegevoegd. “De Vocal Class voor Volwassenen is ontstaan vanuit de wens van een aantal volwassen leerlingen om meer met zangtechniek en samenzang bezig te zijn in een kleinere groep dan bijvoorbeeld bij het Popkoor. We vinden het belangrijk om waar mogelijk in te kunnen spelen op dit soort wensen en verzoeken,” aldus Sebastian van Zuijlen.
Ook dit jaar is er weer aan de allerkleinste muziektalentjes gedacht. In de verschillende peutercursussen kunnen de allerjongste Geelbuiken (en uiteraard ook niet-Geelbuiken) genieten van muziek. Loes vertelt: “De peutercursussen zijn altijd echt een feestje voor de peuter, maar ook voor de papa, mama, opa of oma die de cursus samen met de peuter beleeft. Dit jaar hebben we gekozen voor 9 themalessen Ouder en peuter muziek verspreid over het jaar. Daarnaast geeft dansdocente Kirsten Vermeij Ouder en peuter danslessen waarin zij in een reeks van zes thematische lessen ouder en peuter in aanraking laat komen met beweging en muziek. Want ook wij geloven in jong geleerd, oud gedaan!”

Nieuwsgierig?!

Ben jij nieuwsgierig naar het totale cursusaanbod of een specifieke cursus van Muziekhuis Oudewater en wil je meer informatie? Kom dan op 29 juni naar de kraam van het Muziekhuis tijdens de Verenigingenmarkt in de Kapellestraat, of kijk online op www.muziekhuisoudewater.nl. 
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de Musical Class les: Op 6 juli is er van 10.00-12.00 uur een open les van de Musical Class waar iedereen tussen de 10 en 17 jaar oud gratis aan mag deelnemen. Op diezelfde zaterdag 6 juli sluit Muziekhuis Oudewater seizoen 2018-2019 feestelijk af met het jaarlijkse Plein Festijn waar je kunt genieten van een heel gevarieerd programma met optredens van Muziekhuis leerlingen. Na de zomer start dan weer het nieuwe cursusseizoen met de Open Dag op zaterdag 7 september.

Bron: Muziekhuis Oudewater | donderdag 20 juni 2019

Geef een antwoord