Muziekhuis Oudewater presenteert: Oudewater LIVE, Back to the 90’s & 00’s

Na het succes van Oudewater LIVE afgelopen januari, kon een tweede editie niet uitblijven. Daarom presenteert Muziekhuis Oudewater op 10 maart aanstaande een tweede Oudewater LIVE avond. Deze editie staat de avond helemaal in het teken van muziek uit de 90’s en 00’s. 

Hits als ‘Vamos A La Playa’, ‘Wannabe’, ‘What Is Love’ en ‘Hit The Road Jack’ zullen deze avond gespeeld worden door coverband De Koffers. Tussendoor zal een DJ de sfeer er zeker inhouden. Het belooft een heerlijke dansavond te worden, vol met gouwe ouwe meezingers! Kortom een feest dat je niet wilt missen!

De Koffers op Oudewater LIVE

De Koffers zijn in 2008 opgericht en hebben sindsdien ruime bagage opgedaan, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot aan grootschalige festivals. Met een breed repertoire en uitgerust met een flinke stapel energie, pakken zij groots uit op elk evenement. Jarenlange ervaring heeft de band naar een hoog niveau getild, met onvergetelijke optredens op o.a.: De Heeren van Amstel Live, Hilversum Alive, De Foute Cross, Solar festival en De Vorstin. Van een besloten feest tot een groot podium, De Koffers duiken er volop in!

JPEG_MO 2018 A4 poster_Oudewater Live_c-1Algemene informatie

Datum: zaterdag 10 maart 2018.
Deur open: 20.30 uur.
Aanvang: 21.00 uur.
Kaartverkoop: Kaarten á €12,50 zijn online te koop via www.muziekhuisoudewater.nl of bij Emté Heijmans.

Muziek beleven

Muziekhuis Oudewater en Oudewater LIVE Muziekhuis Oudewater wil met Oudewater LIVE laten zien dat zij er niet alleen zijn om muziek te (leren) maken, maar ook om muziek te beleven. Muziek verbindt, zorgt voor ontspanning en plezier en dat is wat het Muziekhuis met Oudewater LIVE wil laten zien. Oudewater LIVE zal 5 keer per jaar plaatsvinden in het Muziekhuis, iedere keer in een ander muzikaal jasje! Houdt de evenementenagenda op de website van het Muziekhuis en de Facebookpagina van het Muziekhuis in de gaten om op de hoogte te blijven van Oudewater LIVE. En natuurlijk ook de evenementen op de pagina Beleven op Oudewater.net en het het nieuws onder Ontdekken op diezelfde website. En kom natuurlijk op zondag 10 maart muziek beleven op een van de Oudewater LIVE evenementen.

Geef een antwoord