Nieuwe busdienstregeling vanaf 11 december 2016

Vanaf 11 december 2016 gaat Syntus het openbaar busvervoer in de provincie Utrecht verzorgen. Bij een nieuwe vervoerder in de regio hoort ook een nieuw lijnennet. Hieronder vindt u een greep uit de nieuwe dienstregeling die vooral voor Oudewater en omgeving gelden.

reismogelijkheden_openbaar-vervoer_oudewater

Lijn 107 Gouda – Utrecht

Via Haastrecht, Oudewater, Willeskop, Montfoort, Achthoven, De Meern en Utrecht Papendorp.
In de ruime ochtend- en middagspits zijn er met Lijn 107 8 perfect afgestemde ritten per uur tussen Montfoort Groen en Utrecht Centraal Station (in de spitsrichting).
Alle ritten van lijn 107 rijden via De Meern en Papendorp, waardoor er een betere verbinding is van/naar Leidsche Rijn met overstap op o.a. buslijnen 28 en 48.
Tussen Gouda en Utrecht is onze lijn 107 volledig identiek aan de bestaande lijn 107.

Lijn 207 Gouda – De Uithof

Via Haastrecht, Oudewater, Willeskop, Montfoort en Achthoven.
Met lijn 207 reist u in de ochtendspits snel van Gouda naar de Uithof via de A12.

Lijn N107 Utrecht Oorsprongpark – Utrecht Centraal Station

Via De Meern, Montfoort en Oudewater.
Lijn N107 blijft ongewijzigd rijden in de nacht van zaterdag op zondag en gaat ook rijden in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Buurtbus 505 IJsselstein – Lopik – Schoonhoven – Oudewater – Woerden

De route van lijn 505 wijzigt niet. Wel zijn de vertrektijden enigszins gewijzigd. Kijk hiervoor in de tabellen of maak gebruik van een reisplanner voor u vertrekt.

Bron: Gemeente Oudewater | 14 november 2016

4 thoughts on “Nieuwe busdienstregeling vanaf 11 december 2016”

 1. Maya Van der Klis zegt:

  Wat een waardeloze dienstregeling is de 207 geworden. Dus de sneldienst Oudewater halte Vierbergenweg naar Utrecht via Papendorp wordt gewoon opgeheven. Lekker is dit. Kunnen we met de 107 die bij elke boom stopt mee. En dan roepen dat dit een betere verbinding is. Voor wie dan wel? Niet voor Oudewatenaren. U wordt bedankt.

 2. Maya Van der Klis zegt:

  Kunnen we allemaal weer met de auto. Weer meer verkeer op de weg.

 3. Patrick van 't Hof zegt:

  Vanmorgen voor het eerst de nieuwe dienstregeling ervaren……….. Drukke 107 ( In Montfoort konden een aantal mensen niet instappen, bus was vol) , langere reistijd, later op het werk….. De grote vraag is waarom de 207 vanaf de halte Vierbergenweg is opgeheven, hierdoor is de 107 alleen maar drukker geworden.Ook is de prijs wat omhoog gegaan. Al met al een achteruitgang

 4. Roskam zegt:

  De 207 word gemist. Snel naar Utrecht zit er niet meer in staat morgen vroeg en sta plaatsen vaak al vanaf Montfoort. Komt de 207 nog terug zou een uitkomst zijn!

Geef een antwoord