Nieuwe cursussen door VU Het Groene Hart

Volksuniversiteit Het Groene Hart organiseert weer interessante cursussen, workshops en lezingen in Oudewater. Leer bijvoorbeeld alles over make-up en interieurstyling of ga juist aan de slag met je digitale camera of verbeter je geheugen!

Leer de mooiste kanten van je gezicht te accentueren tijdens twee avonden ‘Make-upadvies’. Je leert je hele gezicht op te maken, een vijf minutenmake-up, avondmake-up en je krijgt handige tips voor een stijl die bij jouw persoonlijkheid past.

Hoe maak je van je huis een thuis en houd je het betaalbaar? Tijdens de cursus ‘Interieurstyling’ leer je een interieurplan maken. Wat is je woonstijl? Wat zijn de effecten van kleuren en materialen? Na vier avonden zullen je handen jeuken om aan de slag te gaan.

Tegenwoordig heeft iedereen een digitale camera, maar niet iedereen haalt eruit wat erin zit. Dat is namelijk meer dan je denkt. Je beleeft beslist meer plezier aan jouw camera als je hem beter leert kennen. Leer je weg vinden in de menu’s. Wat betekenen witbalans, digitale zoom, histogram en wat kun je ermee? Schrijf je in voor de beginnerscursus ‘Mijn digitale camera’ en leer werken met jouw eigen camera.

In het huidige, jachtige tijdperk neemt de hoeveelheid informatie alsmaar toe. Gelukkig zijn er methoden om hier effectief mee om te gaan, namelijk snellezen en geheugentraining. Snellezen laat je informatie die je leest, sneller in je opnemen. Geheugentraining leert je die informatie langer en slimmer onthouden. Schrijf je in voor ‘Snellezen, geheugentraining en mindmappen’ en je leert in drie lessen alle geheimen om sneller te lezen en beter te onthouden!

Meer informatie en inschrijven op www.vuhetgroenehart.nl

Bron: Zenderstreek | 15 februari 2016

Geef een antwoord