Nieuwe geelbuiken op de koffie bij B&W

Alle nieuwe inwoners van Oudewater hebben een uitnodiging ontvangen om persoonlijk kennis te komen maken met burgemeester Pieter Verhoeve en de wethouders Bert Vermeij en Ad de Regt. Die heten de nieuwe geelbuiken – vanaf maart 2015 – welkom in het stadhuis op donderdagavond 17 december 2015. Een stadswandeling door het feeëriek verlichte centrum maakt deel uit van het kennismakingsprogramma.

Iedere nieuwe inwoner krijgt bij zijn inschrijving een handig Oudewater-tasje mee naar huis. Daarin zit praktische informatie over de nieuwe woonplaats. De stadsgids bijvoorbeeld. En een brief met een woord van welkom van burgemeester Verhoeve. En nu dus een uitnodiging om in het stadhuis persoonlijk kennis te maken met burgemeester en wethouders.

Burgemeester Verhoeve: “De laatste maanden hebben we flink wat nieuwe inwoners ingeschreven. Onlangs mochten wij zelfs de 10.000e inwoner begroeten. Wij vinden het belangrijk om onze nieuwe inwoners persoonlijk welkom te heten. En natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar hun eerste ervaringen in Oudewater. Daarnaast kunnen de nieuwe Oudewaternaren de historische stadskern ontdekken door de rondleiding die we verzorgen.’’

Voor de gasten staat de koffie met wat lekkers om 19.30 uur klaar in het stadhuis aan de Visbrug. Nieuwkomers kunnen zich nog tot 10 december aanstaande aanmelden voor de kennismaking en rondleiding. Even bellen naar 42 86 22 of mailen: bestuurssecretariaat@oudewater.nl.

Bron: gemeente Oudewater | 8 december 2015

 

Geef een antwoord