Nieuwe inwoners op de koffie bij B&W

Alle nieuwe inwoners van Oudewater hebben een uitnodiging ontvangen om persoonlijk kennis te komen maken met burgemeester Pieter Verhoeve en de wethouders Bert Vermeij en Ad de Regt. Die heten de nieuwe geelbuiken – vanaf medio 2013 – welkom in het stadhuis op zaterdag 11 april 2015. Een stadswandeling door het centrum maakt deel uit van het kennismakingsprogramma.

Tasje Oudewater

Iedere nieuwe inwoner krijgt bij zijn inschrijving een handig Oudewater-tasje mee naar huis. Daarin zit praktische informatie over de nieuwe woonplaats. De stadsgids bijvoorbeeld, samen met een DVD over Oudewater. En een brief met een woord van welkom van burgemeester Verhoeve. En nu dus een uitnodiging om in het stadhuis persoonlijk kennis te maken met burgemeester en wethouders.

Stadswandeling

Burgemeester Verhoeve: ,,Wij vinden het belangrijk om onze nieuwe inwoners persoonlijk welkom te heten. En natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar hun eerste ervaringen in Oudewater. Daarnaast kunnen de nieuwe Oudewaternaren de historische stadskern ontdekken door de rondleiding die we verzorgen.’’ Voor de gasten staat de koffie met wat lekkers om 10.00 uur klaar in het stadhuis aan de Visbrug.

Wel even melden

Nieuwkomers kunnen zich nog tot 31 maart aanstaande aanmelden voor de kennismaking en rondleiding. Even bellen naar 42 86 22 of mailen: bestuurssecretariaat@Oudewater.nl.

Bron: Gemeente Oudewater | 19 maart 2015

One thought on “Nieuwe inwoners op de koffie bij B&W”

 1. Astrid Alice Maria Marsie zegt:

  Het lijkt me erg leuk om op deze manier meer van Oudewater te weten te komen.
  Afgelopen jaar heb ik bij het loket te Oudewater de inschrijving gedaan.
  Helaas op mijn vraag of er nog iets als welkom in Oudewater was moest men lachen, ik dacht je kan het maar gevraagd hebben.
  Dus nu blij dat er toch iets is geregeld voor mij en andere nieuwe bewoners, (De Nieuwe geelbuiken).

  Met vriendelijke groet,

  Astrid Marsie

Geef een antwoord