Nieuwerwets, de poppenrevue door jong voor oud

Zaterdag 23 april 2016 is Woon- en Zorgcentrum De Wulverhorst van twee tot vijf de plaats waar de jonge kinderen van Oudewater samen met de bewoners van De Wulverhorst gaan knutselen aan het decor van de één-dags-voorstelling Nieuwerwets, die later door deze kinderen wordt gegeven aan deze ouderen. Een unieke educatie middag vol entertainment voor jong en oud, waarin de interactie voorop staat. Een middag waar beide iets van elkaar kunnen leren en bovenal kunnen genieten van elkaar.

Stichting Rope City Events is 3 jaar geleden opgericht met de intentie om voor en door de inwoners van Oudewater unieke evenementen neer te zetten, waarin men mensen kan ontmoeten, zich kan ontspannen en genieten van het moois wat Oudewater en de mensen die?hier wonen te bieden hebben. Na diverse verschillende soorten evenementen te hebben opgezet ontbrak er een groep in Oudewater waarvoor wij nog niets konden betekenen, de oudere inwoners. En zo kregen wij het idee om een event te gaan organiseren waarin de ouderen samen met de allerkleinste kinderen elkaar een?onvergetelijke middag gaan?bezorgen. Nieuwerwets was geboren!

Nieuwerwets!

Nieuwerwets, de poppenrevue door jong voor oud. De liedjes van toen vertolkt door de kinderen van nu.

De kinderen kunnen samen met de ouderen sokkenpoppen maken, knutselen aan het decor of zingen, om vervolgens in samenwerking met het pop-up koor van 123-zing/Het Muziekhuis Oudewater de één-dags-voorstelling voor te dragen aan de ouderen. Alle kinderen van de groepen 3,4,5,6 van de Mariaschool, Klavertje 4 en Jozefschool ontvangen binnenkort hiervoor een speciale uitnodiging. De kosten hiervoor bedragen slechts € 2,- per kind. Let op! Er zijn hiervoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus de kinderen dienen vooraf te worden opgeven via info@ropecityevents.nl.

Bron: Rope City Events | 4 april 2016

Geef een antwoord