Ochtendwandeling voor Maxima Kindercentrum

Het Maxima Kindercentrum biedt voor kinderen een behandeling tegen kanker. Daarnaast  doet het onderzoek naar mogelijke manieren om de ziekte bij kinderen te kunnen genezen. Dit ziekenhuis wordt in mei geopend. En het begin is er, maar voor gedegen onderzoek en goede behandelwijzen is veel geld nodig; heel veel geld. Een Oudewaternaar zamelt op een leuke manier geld in; hij zoekt deelnemers voor een wandeltocht mét ontbijt. 

Het Maxima Kindercentrum heeft de Hogeschool Utrecht om hulp gevraagd. Dat wilde de Hogeschool wel en heeft 200 eerstejaars studenten Communicatie de opdracht gegeven om geld in te zamelen voor dit goede doel. Mijn naam is Martijn de Wit en ik ben één van deze studenten. In opdracht van de opleiding Communicatie op de Hogeschool Utrecht zamel ik dus geld in voor het Maxima Kindercentrum; en dat doe ik graag. Daar heb ik uiteraard veel hulp bij nodig.

Ik organiseer daarom een Pinksterwandeling op Tweede Pinksterdag (21 mei) in de omgeving van Oudewater. Deze wandeling loopt onder andere door Papekop en het Veenweidepark. Bed & Breakfast Hoeve Spoorzicht wordt onderweg aangedaan, waar alle deelnemers  een ontbijt wordt aangeboden. Een gezellige wandeling, een lekker ontbijt en ook nog een goed doel steunen; hoe wil je het hebben?  De tocht kost slechts  € 12,50 (dit is inclusief ontbijt) waarvan maar liefst 40% (5 euro) naar het Maxima Kindercentrum gaat.

De tocht begint om 7:00 en eindigt 10:00. Er wordt verzameld op het gezamenlijke schoolplein van de Sint Jozefschool en Klavertje 4 op De Cope 28. Hier eindigt de tocht ook.

Heb je interesse om mee te lopen? Stuur dan een mailtje naar martijndewit3112@gmail.com. Betaling wordt vooraf gedaan. Dit kan online of ‘in person’ vóór de wandeling zelf. Betalingsgegevens voor online-betalen volgen na inschrijving.
Kan je niet mee, maar wil je wel een donatie doen voor het goede doel? Ik heb een donatiepagina aangemaakt op Geef.nl. Hier kan gedoneerd worden: Geef!
En …. vertel het verder, want hoe meer we ophalen, hoe beter het is.

Let op:de tocht zo’n 10 kilometer lang en gaar hier en daar over minder goed begaanbare paden. Kinderwagens kunnen bijvoorbeeld niet mee. Hiermee moet rekening gehouden worden bij het inschrijven. Het is op delen van de route ook verboden voor honden.

Nog meer informatie is te vinden op de evenementenpagina van Oudewater.net

Eindredactie: Oudewater.net | 7 mei 2018
Tekst en foto: Martijn de Wit

Geef een antwoord