Onthulling fotomozaïek Oudewater 750 jaar Stad

Zaterdag 19 december om 14.00 uur vindt de officiële onthulling plaats van het fotomozaïek ter herinnering aan de viering van Oudewater 750 jaar Stad. Iedereen die een wandeling maakt door Oudewater kan er in de toekomst eenvoudig langslopen. De fotomozaïek komt te hangen bij speeltuin ‘Houd-je-touwtje’ in de Reijersteeg, naast Touwmuseum ‘De Baanschuur’.

‘Waar sta ik?’, ‘Hoe sta ik erop?’, ‘Wie ken ik allemaal?’, dat zijn vragen die veel inwoners van Oudewater zich zullen stellen. Op de fotomozaïek staan 575 foto’s waarop meer dan 750 inwoners zijn afgebeeld.

Gedurende het feestjaar konden Oudewaternaren tijdens verschillende evenementen een foto laten maken door fotograaf Jaap de Wit. Ook was het mogelijk om foto’s te uploaden via de webshop van Oudewater 750 jaar stad. Het deelname bedrag van 5 euro kwam ten goede aan de evenementen van Stichting Oudewater 750 jaar Stad.

De fotomozaïek vormt een mooie herinnering aan een prachtig feestjaar. Er staan bekende Oudewaternaren op zoals de burgemeester, huisarts en bakker. Maar ook uw buren, klasgenoten, familie en wellicht uzelf? Niet voor niets is het thema ‘Wij zijn Oudewater!’

Bron: Stichting Oudewater 750 jaar Stad | 16 december 2015

Geef een antwoord