Ook Heksenfestijn 2018 goed gelukt

Hex 30 7 2018 081 (2)Ook de 28e keer dat het Heksenfestijn plaatsvond was er één in een traditie van goed geslaagde festivals. Het weer werkte natuurlijk mee, maar ook de organisatie liep gesmeerd.

Een prima festijn!

De opening op vrijdagavond begon vrij rustig, maar al snel stroomde het vol onder het prima optreden van STOOT, eerst zonder en later met Erik Mesie.

En toen stroomde het bijna over; het werd erg druk en bleef enorm gezellig.

Erik Mesie-IMG_5641 Erik Mesie_Stoot_IMG_5658

Braderie

braderie-IMG_5700Ook de braderie werd druk bezocht, maar niet te druk. Gezellige kraampjes en standjes en stalletjes met allerlei producten.

En ’s middags diverse stuk voor stuk enthousiaste optredens: Mirakel Musicals, D’Joy en nog veel meer Oudewaters talent.

heksenfestijn-IMG_5712_2 Mirakel-IMG_5730

Ben Brand stond voor de 40e keer op het Oudewaterse podium en deed het nog minstens net zo goed als altijd.

Lieke-Ben-Maarten-IMG_5763Heel Heksenfestijn bakt was een feestje apart. Met in de jury Lieke Groen en Maarten van der Klis. Marjan Boere en zoon Joost wonnen de eerste prijs met hun prachtige én overheerlijke taart.  Bijzonder gezellig. De Outlaws waren door persoonlijke omstandigheden verhinderd, maar The Reverend was een prima vervanging.

Ook ’s avonds was het goed toeven op de Markt in Oudewater en dus was aflevering 2018 opnieuw een goed geslaagd Heksenfestijn.

Redactie Oudewater.net | 5 juli 2018
Foto’s: Bert van der Horst

 

Geef een antwoord