Open les jeugdtheater 4 juni en open dag Muziekhuis 11 juni

Het is zover! Het Muziekhuis Oudewater gaat in september van start met het eerste seizoen. Iedereen die dol is op muziek, zang, theater of dans is bij het Muziekhuis Oudewater aan het juiste adres. Om geïnteresseerden alvast een kijkje te geven in wat het Muziekhuis Oudewater te bieden heeft is er op 4 juni een open les jeugdtheater en op 11 juni een open dag in samenwerking met o.a. Dansschool D’joy, toneelvereniging Artozona en diverse professionele docenten. Tijdens de open dag komen optredens, demonstraties en open lessen aan bod voor jong en oud onder het genot van een drankje!

Jeugdtheater

Altijd al op de bühne willen staan en een rol willen spelen in een musical? Ben jij tussen de 10 en 21 jaar oud en zijn zingen, dansen en acteren jouw grote passies? Dan zijn de jeugdtheaterlessen van het Muziekhuis wellicht iets voor jou! Kom het zelf uitproberen op zaterdag 4 juni van 13.00 tot 15.00 uur en doe mee met de open theaterles. Tijdens deze open les komen alle drie de disciplines voorbij en kun je kennismaken met de professionele docenten die vanaf september de lessen verzorgen.

Open dag

Op deze bruisende open dag kun je luisteren, meedoen en kennismaken met het professionele docententeam. Heb je altijd al drums, (elektrische) gitaar, saxofoon of een ander instrument willen bespelen? Of altijd al zangles willen volgen of in een popkoor willen zingen? Of wil je juist graag op dansles? Kom dan naar onze open dag op 11 juni waarin er een doorlopend programma te zien is met alle informatie en activiteiten die op de planning staan voor het komend seizoen. Er is aan iedereen gedacht: van peuters tot volwassenen.

In de ochtend staan de muziekinstrumenten centraal van 10.00 tot 12.30 uur. Zo kun je zelf een instrument uitproberen of kijken naar demonstraties van diverse instrumenten, zowel pop als klassiek. De gehele ochtend is het mogelijk om je DJ-skills te ontdekken tijdens de DJ-workshops. Wellicht ben jij wel de nieuwe Hardwell? En om 12.00 uur treedt de docentenband van het Muziekhuis op.

De middag staat in het teken van zang. Van 12.30 tot 15.00 uur kun je te gekke zangworkshops volgen van een professionele zangdocente. Van 13.30 tot 14.30 uur kun je meedoen met een open les van het popkoor 21+ dat vanaf september van start gaat.

Optredens

Gedurende de dag zijn er verder nog optredens van Toneelvereniging Artozona én de demogroep van Dansschool D’joy! Beiden zijn vanaf september in het Muziekhuis te vinden. Ook het pop-up kinderkoor zal een aantal spetterende optredens verzorgen!

Het belooft een actieve en vooral gezellige dag te worden.

Kijk op onze evenementenkalender voor het volledige programma het programma.

Wie na de open les jeugdtheater of de open dag al enthousiast is, kan zich direct inschrijven voor het aankomende swingende seizoen in het Muziekhuis Oudewater.

Vanaf 20 mei staat het cursusaanbod online. Meer informatie: Muziekhuis Oudewater.

Bron: Muziekhuis Oudewater | 18 mei 2016

Geef een antwoord