Oudewater weer op de televisie

Nog maar kort geleden had het programma ‘Geloof en een Hoop Liefde‘ Oudewater als locatie gekozen en weer streek een ploeg van een populair tv-programma in het inderdaad mooie stadje aan de IJssel neer: Radar.

In 2013 werd in het programma Radar al ingegaan op het thema: ‘De Schuldvraag‘, waarin vragen aan de orde kwamen als: Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is die puinhoop eigenlijk ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog?

In die unieke documentaire van de makers van Radar nam Antoinette Hertsenberg ons mee op een zoektocht naar de oorsprong van geld, schuld en de crisis.

Oudewaterse winkeliers in beeld

In de uitzendingen van 21 en 28 december 2015 (om 20.25 uur op NPO1) wordt op dat thema teruggekomen. In verschillende winkels werden gesprekken gevoerd over de eerder genoemde schuldvraag. Deze keer staan de crisis en de rol van de banken daarin centraal. We zien Antoinette Hertsenberg niet alleen in haar rol als interviewster, maar we worden uiteraard opnieuw meegenomen bij momenten dat zij door het monumentale oude centrum van het prachtige Oudewater wandelt.
Ongetwijfeld levert dat mooie beelden op.

Bron: Redactie Oudewater.net | 12 december 2015

Geef een antwoord