Oudewaternaar is Nederlands kampioen mindervalide darts

Met zijn winst op de Nederlandse Kampioenschappen Darts in Nijkerk staat Oudewaternaar Anton van Hemert op de eerste plaats op het onderdeel mindervalide darts. Hij verslaat hiermee de vorige Nederlands Kampioen Darts Arie van Rassel met maar één punt. Alle reden om nog eens extra hard te gaan oefenen, want de volgende wedstrijd voor de titel staat aanstaande zondag alweer gepland.

“Inmiddels heb ik in sportbar Overtime een bord op de hoogte voor rolstoelgebruikers en oefen ik in aanloop naar de belangrijke wedstrijd iedere dag twee uurtjes”, vertelde hij. “Er zijn nog vier toernooien die meetellen voor de titel, waarvan aanstaande zondag de eerste is. Als ik na afloop van deze vier wedstrijden nog steeds Nederlands kampioen ben mag ik naar het Windmau World Masters toernooi in Groot-Brittannië. Op dit toernooi wordt bepaald wie de wereldkampioen wordt”.

Het zal dus nog spannend worden dit jaar of Van Hemert zijn titel mag behouden. Bij het lezen hierover op diverse sites blijkt dat er nogal wat kapers op de kust zijn. Oudewater.net wenst hem in ieder geval veel succes!

Bron: Oudewater.net | 18 januari 2017
Tekst: Martijn de Wit

Geef een antwoord