Oudewaterse Vrouwen Samen gewoon gezellig

Oudewaterse Vrouwen Samen start op dinsdag 12 september hun eerste activiteit. Het is een nieuw initiatief om elke maand een avond te organiseren voor alle vrouwen van Oudewater en omgeving.

Corina Maaijen en Corien Hoogenboom vertellen enthousiast hoe het idee ontstaan is. “We hoorden dat een groot aantal vrouwen behoefte heeft aan een gezellig ‘avondje uit’ met elkaar.” Nadat in het voorjaar een andere vrouwenvereniging was gestopt met haar activiteiten, ontstond het idee van Corina en Corien, samen met Lina Verweij, Nel Markus en Erica Vis, om iets anders op te zetten. “We hebben vier avonden gepland en kijken hoe het gaat lopen. Het zijn gewoon gezellige avonden”, zegt Corien Hoogenboom, “en vrouwen van alle leeftijden zijn welkom”.

De avonden vinden plaats in het Cultuurhuis, Kluwen 1, op elke tweede dinsdag van de maand van 19.45 tot 22.00 uur. Op de startavond op 12 september verzorgt liedjesschrijver/entertainer Rob Favier een avondvullend programma ‘Muziek met een Glimlach’. Toegangsprijs inclusief consumptie is 10 euro in de voorverkoop en aan de zaal 12,50 euro. Het programma voor de volgende avonden is ook al bekend. Op 10 oktober is er bloemschikken met als thema ‘de herfst op tafel’. Op 14 november komt het team van het Muziekhuis een muzikale workshop verzorgen en op 12 december wordt er iets culinairs gedaan in aanloop naar de kerst. Ze hopen op een goede opkomst en ook jonge vrouwen zijn geel erg welkom. “Deze avonden zijn een echte try-out. We hopen hiermee het vrouwenwerk een nieuwe impuls te geven. Het zijn gewoon gezellige leuke avonden”.

Je kunt geen lid worden, maar je geeft je per avond op. Als je op de hoogte wilt blijven van de activiteiten krijg je de informatie toegestuurd als je e-mailadres bekend is. Opgave en info via oudewatersevrouwensamen@gmail.com.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 6 september 2017

Geef een antwoord