Paas Sing-in Grote Kerk Oudewater

Op Tweede Paasdag, D.V. maandag 28 maart aanstaande, organiseren Stichting Jij daar! en Geloofstoerusting gezamenlijk een Paas Sing-in in de Grote Kerk in Oudewater met het thema ‘Jezus Leeft!’.

De Paas Sing-in is een vervolg op de eerdere sing-ins die beide stichtingen organiseerden. De avond wordt gevuld met prachtige liederen, mooie psalmen en heerlijke gezangen. Jong en oud is van harte welkom en de aanvang is om 20.00 uur. De entree is gratis en een collecte wordt gehouden vanwege de onkosten.

Stichting Jij daar! organiseert op diverse plaatsen in het land, onder andere in Gouda, maandelijkse jongerenavonden waar sprekers actuele thema’s bespreken. Tevens organiseert zij maandelijks een zingkring in Doorn waar de avond vooral bestaat uit samen zingen, luisteren en elkaar ontmoeten.

Geloofstoerusting is een digitaal platform voor jongeren en ouderen waarop uitgebreid en zorgvuldig antwoord wordt gegeven op veelgestelde vragen. Door middel van audio, artikelen en video’s geven zij deze toerusting vorm.

Door de krachtenbundeling in de gezamenlijke evenementen worden beide organisaties in staat gesteld om elkaar te versterken wat resulteert in een evenement met een mooi en inhoudsvol programma.

Bron: Stichting Jij daar! via Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 8 maart 2016

One thought on “Paas Sing-in Grote Kerk Oudewater”

  1. jeannet van der zwan zegt:

    tot hoe laat duurt deze avond, de kinderen moeten nl de volgende dag weer naar school

Geef een antwoord