Pracht aan de Gracht, een zomerse afsluiting van de vakantie!

Pracht aan de Gracht, een culinaire streekproeverij met muzikale omlijsting vindt dit jaar plaats op 29 augustus 2014 van 17:30 – 22:30 uur op de Markt en Visbrug in Oudewater. Na het succes van vorig jaar kon de tweede editie van Pracht aan de Gracht niet uitblijven. Dit jaar zijn er nóg meer samenwerkingspartners gevonden om er samen een mooi evenement van te gaan maken. De bezoekers worden verwend met culinaire gerechtjes, speciale wijnen en biertjes en sfeervolle klanken. Alles om de Oudewaterse gezelligheid uit te dragen en te delen.

De streekproeverij is dit jaar uitgebreid naar meer dan 20 restaurateurs. De organisatie heeft daarvoor zoveel mogelijk restaurateurs uit de Utrechtse Waarden benaderd. Dit jaar zijn er restaurants uit Nieuwerbrug, Woerden, IJsselstein, Oudewater, Montfoort, Linschoten en Stolwijk die acte de presence geven.

Danny Jolink, organisatie Pracht aan de Gracht: ‘We zijn zeer trots dat we na de eerste editie zoveel partijen mee hebben gekregen. Heel Oudewater en omstreken werkt ook dit jaar weer samen om de inwoners en bezoekers van de Utrechtse Waarden een prachtige zomerse afsluiting te geven.’

De muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door Arnoud de Graaff, bekend als de saxofonist van Caro Emerald, de Jukebox Boys, die a capella voor sfeer en gezelligheid zorgen, en de Alex Siegers Band, die met hun jazzy soulsound de avond in zomerse sferen brengen (ongeacht het weer).

Het evenement is kosteloos, voor de hapjes en drankjes kunnen muntjes worden gekocht.

Pracht aan de Gracht | Dinsdag 26 augustus 2014

 

Geef een antwoord