Première theaterstuk “Tussentijd”

Donderdag 5 maart om 20.00 uur is de feestelijke première van het theaterstuk “Tussentijd” in het tot theater omgebouwde Sportzaal De Eiber aan de Papenhoeflaan 43 in Oudewater.

In het kader van de viering van Oudewater 750 jaar Stad wordt deze musical door Stichting Treatief Producties opgevoerd op diverse data in maart. Deze zijn op de site van Oudewater 750 jaar Stad te vinden.

Het theaterstuk dat op maat is geschreven, is een samenwerking tussen Stichting Oudewater 750 jaar Stad en Stichting Treatief Producties.

Tussentijd neemt de theaterbezoeker mee door het Oudewater van vroeger. Hoogtepunten en dieptepunten, maar ook bekende en minder bekende inwoners uit de geschiedenis van het jubilerende Stadje komen voorbij. Wat dacht u van Spanjaarden, hekserij en de touwfabriek?

Dit theaterspektakel met mooie belichting, schitterende kostuums, prachtige zang, veel dans en muzikale ondersteuning door Muziekgroep Oudewater wordt door ongeveer 80 personen uitgevoerd. Ook zal her en der een verrassende artiest zijn opwachting maken.

Bron: Stichting Oudewater 750 jaar Stad | 4 maart 2015

Geef een antwoord