Presentatie ‘750 jaar Oudewater in Beeld’

Afgelopen vrijdag is het boek ‘750 jaar Oudewater in beeld’ gepresenteerd in de Heksenwaag en werd het eerste exemplaar van het boek overhandigd aan enkele ambassadeurs van de Stichting Oudewater 750 jaar Stad.

Ter gelegenheid van Oudewater 750 jaar Stad is dit boek door Ton Hendrikx samengesteld en door Fred van Schaik uitgegeven. Vele tientallen Oudewaternaren hebben hun bijdrage geleverd in tekst en beeld.

Uitrijking boek Oudewater 29-5-2015 055

“Deze morgen was een leuk moment voor onze ambassadeurs en we zagen een hele trotse Fred van Schaik. We hebben wat vertraging gehad, maar het resultaat mag er zijn!” vertelt een van de vertegenwoordigers van de Stichting Oudewater 750 jaar Stad.

Oudewater Uitrijking boek 29-5-2015 041

Het is een boekwerk geworden van maar liefst 250 pagina’s, vertelde Ton Hendrikx, en waar je het boek ook open slaat, altijd staat er wel wat aardige informatie en is het leuk om naar te kijken.

Onder andere de aanwezige ambassadeurs van ‘Stichting Oudewater 750 jaar Stad’ en Nettie Stoppelenburg, als betrokken historica, werden met name bedankt.

Fred van Schaik vertelde dat aan de uitnodiging om het drukwerk te aanschouwen bijna 300 mensen gebruik hadden gemaakt.

Bron: Bert van der Horst | 29 mei 2015
Foto’s: Bert van der Horst

Geef een antwoord