Presentatie Boek ‘750 jaar Oudewater in beeld’!

Ruim 2 kilo Oudewaterse historie meer dan 1.000 beelden

Vrijdag 29 mei om 10.00 uur wordt het eerste exemplaar van het boek ‘750 jaar Oudewater in beeld’ overhandigd aan enkele ambassadeurs van de Stichting Oudewater 750 jaar Stad. Dit speciale moment vindt plaats in museum De Heksenwaag.

Uniek en veelzijdig boek

Ter gelegenheid van Oudewater 750 jaar Stad is dit boek samengesteld. Vele tientallen Oudewaternaren hebben hun bijdrage geleverd in tekst en beeld. Wist u dat Oudewater de bakermat is van zeehelden, ontdekkingsreizigers, schilders, schrijvers, de staatsloterij en vele andere ‘beroemdheden’? U leest het in ‘750 jaar Oudewater in beeld’. Een boek vol herinneringen, verrassingen en herkenning. Verenigingen, bedrijven, personen en gebeurtenissen uit heden en verleden zijn hier bij elkaar gebracht.

Steun de Stichting Oudewater 750 jaar Stad

Het boek is voor euro 34,95 verkrijgbaar via de webshop van de stichting op www.oudewater750jaar.nl. U krijgt het boek dan direct uitgeleverd. Met de aanschaf van het boek steunt u de Stichting Oudewater 750 jaar Stad met de organisatie van de komende jubileumactiviteiten.

Mensen die het boek in de voorverkoop kochten krijgen het binnen een week thuisgestuurd.

 Bron: Stichting Oudewater 750 jaar Stad | 28 mei 2015

Geef een antwoord