Presentatie voor B&B’s rond Oudewater

B&B op bezoek in Oudewater 9-4-2015 033Het Toeristisch Informatie Punt Oudewater (TIP) organiseerde in het Oudewaterse stadhuis een middag voor alle B&B’ s uit Oudewater en omgeving. Jacques Zanen vertelde namens STRO (Stichting Toerisme en Recreatie Oudewater) met verve over wat er in dit prachtige historische stadje allemaal te zien, te doen en te beleven is. Alle musea bijvoorbeeld kregen volop aandacht.

B&B op bezoek in Oudewater 9-4-2015 047En naast al dit prachtigs in Oudewater zelf zijn er tal van leuke wandelingen en schitterende fietsroutes in de omgeving te vinden, zodat het voor bezoekers van B&B’s bijzonder aantrekkelijk wordt hier enige tijd te verblijven om zich te verpozen. Burgemeester Pieter Verhoeve attendeerde nog even op Oudewater.net, waar je allerlei informatie kunt vinden over Oudewater; ook het laatste nieuws en alle evenementen. En de website waar alle B&B’s op staan vermeld en dus gemakkelijk te vinden zijn. Zo wist iedereen hoe goed geïnformeerd te raken en te blijven.

B&B op bezoek in Oudewater 9-4-2015 054Tijdens een rondvaart met de Geelbuik deelde Roberto heerlijke ijsjes uit. En na een heerlijk glaasje ging eenieder vol informatieve bagage op weg om dit toeristenseizoen opnieuw tot een goed seizoen te maken.

Bron en foto’s: Bert van der Horst
Redactie Oudewater.net
|
10 april 2015

 

Geef een antwoord