Pro-Sup start weer vanaf april met Stand-Up-Paddling op de Hollandse IJssel en Reeuwijkse Plassen!

Stand-Up-Paddling, ook wel suppen genoemd, is wat het zegt: Je staat op een surfboard en peddelt over het water. De sport groeit snel in Nederland, het is een unieke body-workout. Richard Proost is gestart met een eigen Sup-school, als één van de eerste sportcentra in Nederland: Suppen is een combinatie van balans, spierkracht, conditie en vooral heel veel plezier. Het is laagdrempelig, na enkele lessen beheers je de complete techniek. Het Groene Hart is bij uitstek geschikt om te suppen.

Watersportplezier voor jong en oud!

Richard en Frank Proost geven de suplessen op de Hollandse IJssel in Oudewater. Wij starten hier vanaf het Gasplein. Op zaterdagochtend geven wij les op de Reeuwijkse plassen. Wij zorgen voor de boards, peddels en surfpakken. De deelnemers moeten ouder zijn dan 10 jaar en in het bezit zijn van zwemdiploma A. Wij starten op de maandag-, woensdagavond en op de vrijdag-, en zaterdag ochtend.

Oudewater_pro-sup_IMG_3662

Suppen is trouwens ook heel geschikt als eenmalige training/clinic voor andere sporters, als gymles, als bedrijfsuitje of voor een familie/kinderfeestje.” Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via: info@pro-sup.nl of bel 0348-560097.

 Bron: Richard Proost | 3 april 2015

Geef een antwoord