Verbouwde zaak Reijersen Juweliers geopend

Vanochtend is de zaak van Reijersen Juweliers heropent! Na heel hard werken en in, relatief gezien, zeer korte tijd hebben het pand en de zaak in de Korte Havenstraat een ware metamorfose ondergaan.

20170526_Reijersen-Juweliers_Heropening-0003De drie kinderen van Adriaan Reijersen openden de zaak vanochtend. Een heel feestelijk gebaar!

De pui is vernieuwd en past schitterend in de Korte Havenstraat. Daarnaast is het interieur helemaal vernieuwd en daar is over nagedacht!

Ook is de naam iets aangepast en is er een nieuw logo ontwikkeld, met gebruik van de woorden Omnes Lucent, wat betekent: iedereen is schitterend.  Achter het gebruik van deze woorden, ligt dan ook een duidelijk filosofie, die doorgetrokken is in het hele concept van de zaak. Zo is er bijvoorbeeld geen toonbank meer, want in de filosofie van Adriaan Reijersen gaat het niet alleen om een winkel te hebben om sieraden te verkopen! In de uitstraling van de zaak en de beleidsvoering gaat het om de klant een beleving mee te geven. Een sieraad komt pas ten volle tot haar recht, als het goed gekozen wordt en past bij diegene die het draagt. Pas als die match goed is, komt het tot volle wasdom. En daar is het team van Reijersen Juweliers goed in. Door het sieraad te passen, te voelen en te beleven, weet je dat je de juiste keuze maakt.

Reijersen-Juweliers_winkel-0003 Reijersen-Juweliers_winkel-0004

De inrichting heeft een open sfeer en achterin de zaak zijn ook twee VIP Rooms ingericht, waar je in alle rust de juiste keuzes kunt maken. Uiteraard staat het deskundige team van Reijersen Juweliers voor u klaar voor het juiste advies. Uniek is dat het mogelijk is om een van de VIP Rooms te reserveren , zodat het ‘geefmoment’ omlijst kan worden met een intieme lunch of diner.

20170526_Reijersen-Juweliers_Heropening-0001In de speech van Adriaan Reijersen bedankte hij iedereen die heeft meegedacht aan dit nieuwe concept en hard heeft meegewerkt om vandaag de zaak te heropenen. In het bijzonder bedankte hij zijn ouders. Ook de moeder van Adriaan richtte nog een woord van dank aan eenieder en straalde uit hoe trots zij is op deze mijlpaal die ze samen hebben bereikt.

Bron: Oudewater.net | 26 mei 2017
Tekst: Gerdine van de Ven | Foto’s: Bert van der Horst

Geef een antwoord