Richard Proost Sport op verschillende manieren in touw

Richard Proost Sport was actief afgelopen weekend actief op de tatami en op het water actief. Susanne Kelder judode op het Bushi Open Toernooi, terwijl Richard en Frank Proost deelnamen aan de Elfstedentocht, maar dan die voor suppers.

Susanne Kelder werd kampioen in Arnhem! Afgelopen zaterdag is Susanne Kelder knap 1e geworden tijdens het Bushi Open Toernooi  voor A-judoka’s! (A= aangepast judo) Susanne won al haar partijen met ippon!

Richard en Frank Proost leverden een topprestatie tijdens een pro-sup-Elfstedentocht! Afgelopen woensdag stonden Frank en Richard aan de start van de Sup 11-City Tour in Leeuwarden. Frank startte in de discipline Tour en Richard startte bij de Masters (40+).

220 km in vijf (!) dagen op een supboard. De eerste vier dagen waren de etappes langer dan 40 km en de laatste dag was een ‘tijdrit’ van 27 km. Richard pakte vanaf de eerste etappe de leiding bij de Masters. Deze koppositie heeft hij vijf dagen lang vast weten te houden tot aan Leeuwarden.

Hier kwam hij op zondag als eerste binnen bij de Masters!

Frank kwam ook als eerste over de finishlijn bij de Tour (in deze categorie is geen wedstrijdelement). Het was zijn eerste elfstedentocht in vijf dagen.  Ook Frank domineerde het “veld” van suppers bij de Tour deze vijf dagen.

Een topprestatie van deze supinstructeurs!

Bron & foto’s: RPS | Maandag 16 september 2019

Geef een antwoord