Schilderijen Trudi Vink in stadskantoor Oudewater

In de maanden april, mei en juni van 2014 zijn er twintig schilderijen met Oudewater als onderwerp te bezichtigen in het stadskantoor van Oudewater aan de Waardsedijk. De Oudewaterse Trudi Vink laat met de selectie een voorliefde zien voor haar eigen stad.

Oudewater als onderwerp schilderijen

Trudi schildert figuratief, ze beeldt de werkelijkheid uit in een eigen kleurenpalet. Van de te schilderen onderwerpen maakt zij eerst foto’s, die ze vervolgens na schildert in haar atelier in Diemerbroek. Daar heeft ze een ruime schuur tot haar beschikking en als het even kan, is ze er aan het werk. De Grote Kerk, de machinefabriek en de Touwfabriek zijn enkele enkele onderwerpen die zij in acryl- of olieverf heeft vastgelegd.

Schilderijen Trudi Vink te zien in stadskantoor

De expositie van Trudi Vink is tijdens openingstijden van het stadskantoor te zien. “Ik hoop dat mensen die komen kijken, genieten van mijn werk,” nodigt Vink bezoekers uit. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op donderdag ook van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 19.30 uur. De entree is gratis. Bekijk de schilderijen van Trudi Vink alvast via haar website.

De IJsselbode | Dinsdag 8 april 2014

Geef een antwoord