Schrijfster Helga Warmels in bibliotheek Oudewater

Schrijver Helga Warmels vertelt donderdag 4 februari in de bibliotheek van Oudewater over haar nieuwe roman ‘Goede dagen’.

Wat blijft er over van een huwelijk als dat alleen nog bij elkaar wordt gehouden door de nietjes uit het trouwboekje? Arthur Meijerink laat zich overhalen nog één keer met zijn dementerende echtgenote Dieneke op vakantie te gaan. Wat een ontspannen week in een prachtige omgeving had moeten worden, draait uit op een groot drama, waarvan zij beiden voorgoed veranderd terugkeren.

Helga Warmels (1971) is schrijver en journalist. Haar kinderboeken zijn meerdere keren genomineerd en bekroond. Samen met televisieregisseur Mike Warmels heeft ze drie zonen. ‘Goede dagen’ is haar debuutroman. Zij vertelt over het schrijven ervan in bibliotheek Oudewater op donderdagmiddag 4 februari vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid tot het laten signeren en het kopen van boeken.

Aanmelden voor deze middag kan via de bibliotheek, tel.: (0348) 562627 of e-mail: juul@regiobibliotheekhetgroenehart.nl. Meer informatie over de schrijfster en het boek ‘Goede dagen’ is te vinden op de website van Helga Warmels: www.helgawarmels.nl. Meer informatie over alle activiteiten van Bibliotheek Het Groene Hart is te vinden op de website www.bibliotheekhetgroenehart.nl.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 20 januari 2016

Geef een antwoord