Social Media cafe in Bibliotheek en Cultuurhuis Oudewater

Voor iedereen die meer wil weten over de (on)mogelijkheden van de Sociale Media.

Heeft u vragen over Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube of loopt u weleens vast en weet u niet precies hoe u dat op kunt lossen? Wilt u graag weten hoe u uw privacy online zo goed mogelijk kunt beschermen? Kom dan naar het Social Media Café dat vanaf maart iedere eerste woensdag van de maand gehouden wordt in het Cultuurhuis in Oudewater.

Het Social Media Café is een samenwerking tussen Jörgen Hulst en het Cultuurhuis. Jörgen zal tijdens dit Café aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Er worden tips gegeven, hij bespreekt de meest voorkomende hindernissen graag met u en kan u helpen uw account(s) zo goed mogelijk te beveiligen. Vergeet u eventueel niet uw eigen tablet of laptop mee te nemen?

Waar vindt u het Social Media Café?

Het Social Media Café wordt gehouden in het Cultuurhuis in Oudewater. U bent iedere eerste woensdag van de maand tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom; deelname is gratis.

Zet de data van het Social Media Café alvast in uw agenda

Voorlopig staat er een Social Media Café gepland op 2 maart, 6 april en 4 mei. Bij voldoende belangstelling zal er een vervolg zijn.

Bron: Zenderstreek | 19 februari 2016

Geef een antwoord