De Spekkoekkoningin maakt vliegende start in Oudewater!

Nog maar enkele weken geleden streek De Spekkoekkoningin, Jessica Chang Sing Pang, neer in het pittoreske pandje aan de Peperstraat,  om  daar een bakkerij voor spekkoek te beginnen.
Oudewater zou Oudewater niet zijn als niet iedereen hier intussen van op de hoogte is. Eigenlijk was het niet zozeer de bedoeling van Jessica om een winkel in spekkoek te beginnen, maar enthousiaste klanten stroomden (van heinde en verre) toe.

Via de webshop bestelde spekkoek kan op afspraak op Peperstraat 14 worden afgehaald.  En op zaterdag kunnen klanten terecht van 10-16 uur.

Jessica is overweldigd door de plaatselijke hartelijkheid en voelt zich zeer welkom. Voor de promotie van haar product wilde De Spekkoekkoningin graag een paar mooie foto’s laten maken in een echte  Oudewaterse omgeving. Ze nam contact op met Isa van der Wee, directeur van museum de Heksenwaag, die graag eenmalig de locatie openstelde.

De fotoshoot vond vrijdagmiddag 2 april  plaats en met spekkoek én uil stapte Jessica op de weegschaal!

Stylist Franky Kneefel Muah zorgde ervoor dat ze er prachtig uitzag en partner Hans Doderer (ja, familie van) schoot prachtige foto’s.

foto: Bert van der Horst; Oudewaternet

Martin van Stichting Happy Wings en Birdlive was met de 14 jarige uil Helga ook aanwezig.

De resultaten van de fotosessie zijn te zien op de Facebook pagina en de flyers van De Spekkoekkoningin.

Heksenwaag directeur Isa van der Wee was blij met de belangstelling voor haar museum. Ze hoopt ook op een vliegende start als over een poosje de musea weer open mogen! Het museum en de vrijwilligers staan in de startblokken om gasten op afspraak veilig te ontvangen!

Meer achtergrond info schreven we al in ons artikel op 10 maart 

Redactie Oudewater.net | Zaterdag 3 april 2021

Geef een antwoord