Start verkoop tickets ‘Gekkigheid’ Rope City Events

Zaterdag 12 september organiseert Stichting Oudewater 750 jaar Stad samen met Rope City Events het Dance Event ‘Gekkigheid’. Dit evenement speciaal voor de jongeren van Oudewater en omstreken maakt onderdeel uit van de slotweek op het evenemententerrein, waarin Oudewater nog één keer groots viert dat de stad dit jaar 750 jaar bestaat!

Gekkigheid?!

Het eerste, enige, echte, once in a life time, unieke, bizarre, try before you die Dance Event in Oudewater! Laat het kind in je los, ga touwtje springen, pannenkoeken eten, chillen in de hottub, raven of ontdek je zangtalent….. Want op deze dag zetten onze Local Heroes met Valerio Zeno, Mark With a K, Girls Love DJs en FeestDJRuud van 14.00 uur tot 23.00 uur de tent op het evenemententerrein op z’n kop!

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Laat je verrassen en kom het beleven! Gekkigheid geeft je een dag waarin alles kan en mag. Niets is te gek! Zorg dat je erbij bent!

Voor slechts € 17,50 ervaar je dit spektakel. Tickets zijn vanaf woensdag 17 juni om 17.00 uur verkrijgbaar via www.ropecityevents.nl of www.oudewater750jaar.nl en vanaf dit weekend via de bekende verkoopadressen van Stichting Oudewater 750 jaar Stad.

Diverse tickets slotweek in de verkoop

Gekkigheid is één van de evenementen tijdens de slotweek van Stichting Oudewater 750 jaar Stad. Tickets voor de andere evenementen, zoals de feestavond met Jan Smit, het circus en de feestavond met Gerard Joling zijn ook verkrijgbaar via www.oudewater750jaar.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Bron: Stichting Oudewater 750 jaar Stad | 17 juni 2015

Geef een antwoord