STRO, TIP, Grachtenvaert, torenbeklimming, arrangementen en Oudewater Online op koers

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Stichting Toerisme en Recreatie Oudewater (STRO) bleek dat inmiddels alle attracties binnen Oudewater het goed doen. Dat werd kort verteld en zoemde rond tijdens deze receptie, waarvoor eenmaal per jaar alle vrijwilligers bij de verschillende onderdelen uitgenodigd worden.

Het was uiteraard gezellig druk in het Oudewaterse stadhuis, bij uitstek dé plek om even samen te komen. Voorzitter van STRO, Gerdine van de Ven, liet nog enkele zaken van het afgelopen jaar de revue passeren, waarbij het in het bezit krijgen van de Geelbuik toch wel het hoogtepunt was geweest. De Grachtenvaert blijkt een steeds populairdere attractie te worden in Oudewater, naast de torenbeklimming, de verschillende stadswandelingen en ‘Happen en Stappen’.

Trudi van Eck, sinds halverwege 2017 shopmanager van TIP, bleek volledig ingeburgerd en haar draai gevonden te hebben; wel kwamen er wat minder bezoekers dan de afgelopen jaren, maar de link met Oudewater Online (Oudewater.net) werd al snel gelegd. Het aantal bezoekers op de website van STRO/TIP blijft maar groeien.

Aad Kuiper vertelde namens het team van Oudewater.net dat ze het laatste half jaar bijna 22.000 bezoekers hadden met bijna 30.000 sessies en er werden 65.000 pagina’s bezocht. Het aantal volgers op de bekende sociale media bleek ook weer gegroeid; op Facebook hebben ze nu ruim 800 volgers en op Twitter 600.

Hennie Stekelenburg was shopmanager, maar is nu hoofd van arrangementen geworden, want dat onderdeel is ook een steeds groter onderdeel van STRO geworden. En Hennie bleek zeer tevreden over de resultaten. Zo tevreden dat Marion Nouens nu speciaal voor de arrangementen een eigen website gaat optuigen.

De toespraken waren niet zo lang, maar er werd nog gezellig gebabbeld, wat gedronken en gegeten.

En natuurlijk staan ook dit jaar al deze vrijwilligers weer graag voor u klaar. Dus wacht niet langer en neem deel aan een Grachtenvaert, torenbeklimming of stadswandeling! Bij TIP Oudewater kunnen al deze leuke uitstapjes geboekt worden, maar kunnen ook leuke cadeauartikelen, boeken van en over Oudewater en nog veel meer gekocht worden. En natuurlijk is alle informatie ook te vinden op onze website Oudewater.net!

Bron: Oudewater.net | 22 januari 2018
Foto’s: Bert van der Horst

Geef een antwoord