Tweede editie Clubkas Campagne

Om lokale verenigingen en stichtingen de kans te geven om hun clubkas te spekken, organiseert Rabobank Utrechtse Waarden en Omstreken dit voorjaar de tweede editie van UW Rabobank Clubkas Campagne.

Met deze campagne doneert de bank 70.000 euro aan het lokale verenigingsleven. De ruim 11.000 leden van de bank bepalen, door het uitbrengen van hun stem, de verdeling van dit bedrag over de deelnemende clubs.

Rabobank Utrechtse Waarden vindt het belangrijk dat mensen verbonden zijn aan de lokale samenleving. Verenigingen en stichtingen vervullen hierin een grote rol. Daarom geeft de bank lokale clubs, met UW Rabobank Clubkas Campagne, graag een financieel steuntje in de rug.

De bank nodigde 333 lokale verenigingen en stichtingen uit om zich aan te melden voor deelname aan de campagne; 169 lokale clubs maakten gebruik van deze uitnodiging en schreven zich in. Zij ontvingen een promotiepakket, waarmee zij hun club bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht kunnen brengen.

De leden van de bank bepalen de verdeling van het bedrag in de campagnekas over de deelnemende clubs. Stemmen kan van woensdag 15 tot en met donderdag 30 april via de website www.rabobank.nl/uw.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 13 april 2015

Geef een antwoord