Uitslag zomerse fotowedstrijd Oudewater.net

Afgelopen zomer is er in de regionale pers en op social media een oproep geweest om mee te doen aan de fotowedstrijd voor Oudewater.net. Deze inmiddels door Oudewaternaren en toeristen drukbezochte site heeft een flink aantal inzendingen gekregen. Omdat ze zo heel verschillend waren, was het voor de jury niet eenvoudig om de winnaar aan te wijzen.

Een van de belangrijkste criteria was dat Oudewater duidelijk herkenbaar moest zijn. En de winnende foto is een heel mooie foto en geeft een prachtig beeld van Oudewater.

En de winnaar is …

Prijswinnaar_Zomerse_fotowedstrijd_Oudewater.netOp 14 oktober is de winnaar bekend gemaakt. Dit keer is het Jörgen Hulst die heeft gewonnen met een prachtige zomerse foto, genomen in Snelrewaard. Uit handen van Gerdine van de Ven, één van de medewerkers van Oudewater.net heeft hij niet alleen de toegezegde ijsbonnen van Roberto ontvangen, maar ook nog eens een dinerbon. Het bestuur van STRO (Stichting Toerisme en Recreatie Oudewater) vond de actie zo leuk, dat zij besloten hebben om die bon voor de winnaar ter beschikking te stellen. Jörgen Hulst vertelt dat hij bijzonder verrast was door deze prijs, want de laatste keer dat hij wat won was op zijn zevende. Hij voelde zich ook vereerd omdat hij juist bezig is zich meer op fotograferen en het gebruik van social media te richten. Van die combinatie zou het het liefst zijn beroep maken. Hij vertelde voor vrienden al het een en ander op dit gebied te hebben gedaan, die daar bijzonder tevreden over zijn. Wij wensen hem daarbij veel succes.

Oudewater.net  bedankt eenieder voor de inzendingen en vertelt er bij dat via de social media nog meer acties zullen worden aangekondigd.

Geef een antwoord