Veel prijzen voor judoka’s Richard proost Sport

Er werd druk gejudood in het voorbije weekend door judoka’s van Richard Proost Sport in Oudewater. Ze sleepten veel prijzen in de wacht.

Susanne Kelder en Kurt Beekhof kwamen beiden uit op het Tweede Ben van der Eng Memorial G-judotoernooi in Beverwijk. Kurt veroverde een derde plaats, terwijl Susanne in haar poule knap tweede werd.
Susanne judode in hetzelfde weekend nog eens, namelijk op het Open Europese Kampioenschap. Ook daar wist ze de tweede plaats te behalen.

RPS-Susanne-IMG_7415 Kurt_IMG_7416

Maar liefst twaalf judoka’s van RPS deden mee aan het Judotoernooi Groot Houten. Boris Hendriks werd vierde.
Bij de judoka’s onder de 12 werd Quinten Boullart vierde, Bo Vesseur derde en Ivar Blijderveen  tweede, ieder in zijn eigen poule. Ties Dijkstra werd uiteindelijk kampioen in deze groep.

Bij de heren onder de 15 deden Lars Groenewegen, Hidde van Dam en Lester Bouman mee. Hidde en Lester werden beiden tweede in hun poule en Lars werd bij deze groep kampioen.

Bij de dames onder de 12 werd Senna Grootheden tweede en Amber Mulder eerste. Bij de dames onder de 15 werd Danne den Uil in haar poule vijfde en Sjors Hendriks  derde.

RPS-heren onder 15_IMG_7405

Drie judoka’s van RPS traden afgelopen zaterdag op het 15e Open Capels Judokampioenschap in het strijdperk. Job Six en Lester Bouman hebben hard gejudood, maar vielen buiten de prijzen. Max Schenkel wist na een aantal herkansingen de derde plaats te behalen.

Bron en foto’s: Richard Proost Sport | 3 april 2017

Op de foto’s: Susanne Kelder, Kurt Beekhof, heren onder 15: Job Six, Lester Bouman en Max Schenkel en tenslotte Stef van Kampen

Geef een antwoord