Vele jaren trouw lid van Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu Oudewater telt zo’n negentig leden. Een aantal ervan is al vele jaren lid. Tijdens de afgelopen, gezellige jaarvergadering, compleet met een leuke bingo, zijn de jubilarissen van 2019 in het zonnetje gezet.

Oudewater – Alle jubilarissen zijn door de avondvoorzitter, Coby Hoogendoorn, gefeliciteerd met hun jubileum en bedankt voor alles wat zij hebben gedaan voor de vereniging en nog doen. Het oudste lid, mevrouw Meijerink, is dit jaar maar liefst 50 jaar lid van de vereniging.
Na het uitreiken van bloemen en, als blijvende herinnering een brievenopener die speciaal gemaakt is voor Vrouwen van Nu, werd de groepsfoto gemaakt.
Staand op de foto: Mevrouw Honing-van As is 40 jaar lid, mevrouw Van Buuren-Brouwer 30 jaar, evenals mevrouw Bijman-Verwey. Mevrouw V.d. Wal-Berendsen is 40 jaar lid, mevrouw De Vor-Verwey 30 jaar, mevrouw Holleboom-Spie 40 jaar. Zittend op de foto mevrouw Burger-de Groot, die haar 45-jarig jubileum vierde.
De dames Goudriaan-ten Pierick, 45 jaar lid en Meijerink-Schols, het oudste en 50-jarige lid, waren helaas verhinderd om de bijeenkomst bij te wonen.

Bron: Zenderstreek | dinsdag 12 februari 2019

Geef een antwoord