Vervolg theatermaand met talentenshow, kindervoor- stelling en Anna Konings

De Theatermaand van Stichting Oudewater 750 jaar Stad gaat verder op vrijdag 27 maart om 19.30 uur met de grote show ‘Oudewater got talent KIDS’. Zaterdag 28 maart is er een kindervoorstelling van Alfred J. Kwak in het oude stadhuis en op zondag is er een concert van zangeres Anna Konings in De Klepper.

Oudewater got talent KIDS

Vrijdag 27 maart kan iedereen in Oudewater genieten van talent van eigen bodem met Oudewater got Talent kids! Het wordt een avond met fantastische acts in De Klepper. De zaal gaat om 19.00 uur open en om 19.30 uur start de show. Toegang is gratis, iedereen is welkom!

Alfred J. Kwak, eend grote terts

Het wereldberoemde eendje Alfred J Kwak komt zaterdag 28 maart naar Oudewater. Herman van Veen schreef en regisseerde het verhaal ‘Eend grote Terts’. De bekende liedjes als ’Spetter Pieter Pater’ en ‘Ik ben vandaag zo vrolijk’ komen vanzelfsprekend ook voorbij. De voorstelling is in het oude stadhuis en begint om 12.30 en duurt ongeveer 45 minuten. De zaal gaat open om 12.00 uur. Ouders met een ticket kunnen naar binnen, zonder ticket kunnen zij wachten in de kelder van het stadhuis. De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar via onze website.

Anna Konings in De Klepper

Zondagmiddag 29 maart brengt Oudewater 750 jaar Stad Anna Konings naar De Klepper. In een gevarieerd programma, met als titel ‘Zon en schaduw’ neemt zij je mee door de jaren heen met een selectie van liedjes uit Anna’s hele oeuvre. Alle kaarten zijn reeds uitverkocht.

GOUD VAN OUDewater

De theatermaand wordt op 10, 11 en 12 april afgesloten met concerten van diverse oud Oudewaterse bands in Sportzaal De Eiber. Er is nog een aantal extra kaarten beschikbaar voor de vrijdag en zondag en deze kaarten zijn vanaf vrijdag 26 maart om 08.00 uur verkrijgbaar via Emté Supermarkt aan het Joostenplein in Oudewater.

Bron: Oudewater 750 jaar Stad | 26 maart 2015

Geef een antwoord