Vijfde Pracht aan de Gracht verrassend lekker en funky

Opnieuw kijkt de organisatie van het jubilerende Pracht aan de Gracht tevreden terug. Bestuurslid Armin Mulder is dik tevreden. “Er wordt lekker gegeten, het is gezellig druk, er is leuke muziek en de zon schijnt!”

Alle ingrediënten voor dit culinaire en culturele evenement zijn ruimschoots aanwezig. Op de Markt bij het optreden van Capital S gaan zelfs de voetjes van de vloer, gestimuleerd door jonge meisjes die er heerlijk op los swingen. Op de Visbrug dragen verschillende regionale dichters een aantal gedichten voor en zelfs wordt het publiek uitgedaagd om aan een kettinggedicht mee te schrijven. Later op de avond vindt op ditzelfde podium een sfeervol en funky optreden plaats van Fudge. Een Engelse toerist, die samen met een aantal vriendinnen, toevallig via een georganiseerde fietstocht in het stadje is neergestreken noemt Oudewater “a lovely place!”. En ondanks haar zeer vermoeide benen genieten zij en haar vriendinnen van het mooie evenement.

Maar liefst 22 standhouders presenteerden hun lekkernijen uit de streek. Vers bereidde vleesgerechten of zoete taartjes of chocolade Kroketjes met verrassende ingrediënten en de vele desserts hadden goed aftrek. Een Abrona-medewerker vertelt trots dat ze samen het gerecht hebben gemaakt en bijna uitverkocht zijn. Tevreden gezichten dus alom. Iedereen geniet enorm van dit mooie evenement aan het eind van de zomer.

Bron: Zenderstreeknieuws Montfoort & Oudewater | 23 augustus 2017

Geef een antwoord